jump to navigation

Crea la teva botiga on-line fàcilment 14 Juliol 2011

Posted by aciadmin in Articles.
trackback
Una empresa de Barcelona, NEUROTIC, ha llençat Gorile, un aplicatiu que permet crear botigues online de forma ràpida i amb una inversió molt interessant:1.000€ més 90€ mensuals per actualitzacions i manteniments. Però sobretot, Gorile és molt adequat per dues raons. Primera, perquè es tracta d’un programari de codi obert i modular que permetrà crèixer a cada botiga al ritme de les seves necessitats i sense necessitat d’un programador. Segona, perquè el software es continua millorant i desenvolupant arran de les demandes i crítiques dels seus usuaris, és a dir, de botigues de tota mena i condició.

Pàgina principal del web de Gorile

Fins ara, a l’hora de plantejar-se la creació d’una botiga online,es considerava imprescindible una inversió considerable i un termini de temps gens menyspreable; i s’assumia com a inevitable una certa pèrdua de control en favor dels programadors. És a dir,  que la direcció del negoci no tenia la  plena seguretat de poder disposar dels aplicatius i eines necessàries per a cada moment de la seva estratègia perquè l’eina manaria sobre el negoci, i no pas a l’inrevés.

 

Característiques
Gorile és una eina que vol donar solució a aquests tres desavantatges per tenir una botiga online, especialment quan es tracta d’una PIME o d’un retailer que té Internet com un canal de venda més, però no pas el fonamental de la seva estratègia. Gorile.com permet, doncs, crear botigues online d’una forma ràpida, ja que és el propi comerciant qui va adaptant la botiga online a base de triar mòduls de funcionalitat predeterminats sense l’ajut de cap programador. I permet crear-les sense grans inversions: 1.000€ inicials i 90€ mensuals que asseguren: actualitzacions, seguretat, noves funcionalitats, servidors i dominis. Gorile no es queda cap comissió per vendes.
Les botigues Gorile estan pensades per créixer a partir del feedback dels clients, les sol·licituds dels usuaris i les tendències que vagi marcant el mercat, ja que l’empresa assumeix públicament el compromís d’una millora constant de l’eina al ritme de la demanda del mercat. A més, Gorile ofereix:
  • Atenció al client presencial, per telèfon, correu electrònic o videoconferència.
  • Cap limitació en el nombre de productes que es vulguin vendre. Un disseny web professional i personalitzable.
  • Un panell d’ús fàcil que permet el control i una configuració intuïtiva de la botiga.
  • Optimització per posicionament en cercadors i URL amigables.
  • Eines bàsiques, com ara mapa del lloc i RSS feeds.
  • Estadístiques de visites i vendes.
  • Passarel·les de pagaments, transferències i reemborsament.
Gorile es basa en la tecnologia DRUPAL, un programari obert i modular, i molt flexible, que respecta tots els estàndards de la web. Aquesta tecnologia s’utilitza, entre d’altres, a la web Casa Blanca. La llicència de DRUPAL és GNU/GPL, està escrit en PHP, i és desenvolupat i mantingut per una activa comunitat de desenvolupadors.

Idees força

  • Les botigues Gorile estan pensades per créixer a partir del feedback dels clients.
  • El comerciant adapta la botiga online a les seves necessitats a base de triar mòduls de funcionalitat predeterminats sense l’ajuda de cap programador.
  • Gorile no es queda cap comissió per vendes.

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: