jump to navigation

Negocis en Foursquare 14 Juliol 2011

Posted by aciadmin in Articles.
trackback

Pantalla de twitter referent a foursquare

QUÈ

Foursquare és una xarxa social centrada en localitzacions i que invita als seus usuaris, no tant a comentar què estan fent, sinó on. L’objectiu, segonsFoursquare, és ajudar els usuaris a trobar-se amb amics, i guanyar punts i reconeixements per descobrir indrets, fer coses noves i conèixer gent nova. Això s’aconsegueix mitjançant la interacció dels usuaris amb el lloc, i la base de dades d’indrets que es van creant entre tots. El que fa diferent aquesta xarxa és que requereix un telèfon mòbil amb GPS per a poder aprofitar-la al 100%. Mentre que Facebook ens invita a quedar-nos seguts davant l’ordinador, Foursquareens invita a recórrer la ciutat.

COM

Als Estats Units, comença a haver-hi, cada cop més, negocis que utilitzen Foursquare per a reconèixer els seus clients més habituals i visibles dins de l’aplicació que utilitzen promocions especials, cupons o esdeveniments vinculats amb aquesta xarxa, o que utilitzen i monitoritzen directament el seu posicionament dins la botiga en temps real.

PER QUÈ

En aquests moments, en termes de volum i en un país com Espanya, Foursquare no passa de ser encara una curiositat divertida, com trobar-te una referència al Facebook en un bar. Però com a tal, és un exemple senzill i summament interessant per a experimentar i veure com comencen a funcionar aquest tipus de coses, quan un percentatge cada cop més gran d’aquests clients que entren per la porta ho fan portant un smartphone a la butxaca.
Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: